Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0515) 41 58 25
Eersteklas aanbod sinds 1946
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch Car Service
Landelijke service vanuit Sneek

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
38x
9,4
94%

Loek uit: Heeze

10 juni 2021
10

Fijne overdracht van nieuwe auto (occassion)

Ik woon op 2:30 uur afstand van de garage van Pheifer in Sneek, maar heb weinig van deze beperking gemerkt. Ik kon meteen een afspraak maken voor een proefrit. Ik ben hiervoor naar Sneek gereden en de proefrit was goed geregeld. Voor de uiteindelijke aankoop zijn we overeengekomen dat de auto naar mijn huisadres gereden werd. En hier aangekomen mocht ik de auto eerst door mijn eigen garage laten keuren, voordat de aankoop beklonken werd. Fijne samenwerking.

Aanbeveling: Ja

John rieder uit: Den helder

26 mei 2021
10

Perfect

Woensdag gebeld om op zaterdag een proef rit te kunnen maken. Was helemaal geen probleem werd netjes gereserveerd voor de zaterdag. Heb de auto gekocht en lucas heeft hem netjes afgeleverd aan huis en legde het 1 en ander nog uit. Kortom van begin tot eind perfect

Aanbeveling: Ja

Rene uit: Leeuwarden

17 april 2021
10

Helemaal Top

Op vrijdag telefonisch naar een bepaalde auto gevraagd , en of we deze zaterdag ochtend konden komen bekijken (Ik werd aan de telefoon keurig te woord gestaan, geen haast of niks.) Het was geen enkel probleem zaterdag ochtend stond de auto zelfs al klaar voor een proefrit Naast de mooie auto gaf het goede gevoel, de inruilwaarde van de auto waar we mee kwamen, en niet te vergeten de vriendelijke ontvangst/verkoper en een kop koffie de doorslag We zijn dan ook een uurtje later vertrokken met de nieuwe auto Jawel 100% Elektrisch ipv de Diesel . Zover helemaal blij , we hopen aan deze een hoop plezier en veilige km te mogen beleven.

Aanbeveling: Ja

Arkin uit: Hoorn

14 april 2021
10

Uitstekend

Uitstekend erg vriendelijke mensen TOP!!

Aanbeveling: Ja

Ronny uit: Oosterlittens

13 april 2021
10

Super

Na avonds na half negen een berichtje gestuurd te hebben om de volgende dag een proefritje te maken binnen 5 minuten antwoord. Auto stond er prachtig voor en na de proefrit lag er een inruil voorstel klaar zeer netjese prijs en direct over gegaan tot aankoop. Koffie is trouwens ook heerlijk.

Aanbeveling: Ja

wsr reeder uit: SNEEK

13 maart 2021
8

Prima servie.

Ben blij met mijn wagen en de snelheid waarop ik hem voor de deur had staan.

Aanbeveling: Ja

Ronald uit: Koarnjum

12 maart 2021
8

Een bedrijf waar de klant centraal staat.

Na een telefonische afspraak stond de auto voor een proefrit netjes klaar. Na terugkomst werd ruim tijd genomen door verkoper Eelco om zaken door te nemen. Er werd een nette inruilprijs geboden voor mijn auto (wat niet altijd vanzelfsprekend is heb ik gemerkt). Wat ik ook prettig vind, is dat autobedrijf Pheifer geen extra (afleverings) kosten rekent maar wel 6 maanden garantie meegeeft op de auto. Ook na de aankoop heb ik nog contact gehad met wat vragen en een verzoek wat netjes is afgehandeld. Mijn conclusie: een prettig bedrijf met oog en tijd voor de klant waar je vertrouwd zaken kunt doen.

Aanbeveling: Ja

Mauro uit: Oude Pekela

11 maart 2021
9

Prima bedrijf

Goed en snel tot een deal gekomen. Auto is prima.

Aanbeveling: Ja

A. Krinkels uit: Wolfheze

11 maart 2021
9

vriendelijk te woord gestaan en hulpvaardig in de afwikkeling, na aankoop.

Er zijn dealers die een, tweedehands auto, alleen maar door een wasstraat rijden, maar niet deze dealer. De witte Mercedes-Benz SLK, waarvoor ik kwam, had een uitgebreide poetsbeurt en intensieve reiniging gehad. Deze stond dan ook, buiten, te schitteren in de zon, toen ik arriveerde. Na een kennismaking met de verkoper, een kop koffie en een proefrit, heb ik besloten, om direct tot koop over te gaan. De totale geschiedenis, van de auto, lag in het dashboard en ook dit gaf vertrouwen. Na de getekende overeenkomst, werd er direct aangeboden, om de auto thuis af te leveren, omdat ons huisadres ruim anderhalf uur was verwijdert van de dealer. Omdat ik zelf in de gelegenheid was om de auto op te halen, stond deze, na twee dagen, volgetankt klaar om mee te nemen en nadat de sleutels waren overhandigt, werd er ook een zeer leuke attentie aangeboden. Het bedrijf heeft, in het algemeen, een goede indruk achtergelaten.

Aanbeveling: Ja
38 klanten beoordelen Autobedrijf Pheifer met een 9,4 / 10 - klantenvertellen.nl